Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Здоров’я - це скарб, який необхідно берегти!

Здоров’я – найбільший дар природи. Формування здоров’я залежить на 20% від спадковості, на 10% від рівня розвитку медицини, на 20% від стану довкілля, на 50% від способу життя.

На сьогоднішній день найбільш актуальним для збереження здоров’я  залишається захист від впливу зовнішніх чинників, таких як бактерії та віруси, зокрема короновірусу. 

В Олевському районі значно зростає кількість людей, які захворіли на COVID-19: якщо протягом серпня місяця  всього захворіло 11осіб, то станом на 24.09.2020 року вже захворіли 60 осіб. 

У зв’язку з реєстрацією захворювання на коронавірус тимчасово призупинили навчання в Копищенській ЗОШ, Новоозерянському та Дружбівському НВК, знаходяться на самоізоляції учні двох класів Олевської гімназії.

Олевське районне управління ГУ Держпродспоживслужби звертається до громадян -  дотримуватись елементарних правил, щоб уберегти себе:

  • використовувати індивідуальні засоби захисту (маски);
  •       мити руки якомога частіше;
  •      тримати соціальну дистанцію;
  •       уникати скупчення серед людей, які мають ознаки респіраторних захворювань.

               Це прості правила,які допоможуть зберегти одне одного та бути здоровими.

             Актуальними є слова: "Ваше здоров’я у ваших руках".

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *