Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

STOP COVID-19

STOP COVID-19

На початку літа більшість країн Європи послабила карантин, однак з настанням осені знову повернулися до жорстких обмежень.  Відомо,  що станом на 10 вересня у світі виявлено понад 27,7 млн хворих на COVID-19; 8,7 млн хворих одужали, померли більш як 902 тис. осіб, лідерами по кількості захворівших є США, Індія, Бразилія та Росія.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 24 вересня в Україні зафіксовано 3 372 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Кількість активних хворих становить 100 891.

Станом на 9:00 год. 24 вересня у Житомирській області лабораторно підтверджено 5262 випадки коронавірусної хвороби. Протягом останньої доби, 23 вересня, COVID-19 діагностували у 71 жителя області. Також зареєстровано чотири нові летальні випадки, спричинені ускладненнями хвороби.

Загалом в Україні 188 106 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 3 757 летальних, 83 458 пацієнтів одужали. Проведено 2 129 156 тестувань методом ПЛР. За добу одужали 1 788 пацієнтів. Вже понад  500 класів у школах перевели на самоізоляцію , близько 40 шкіл повністю перевели на дистанційне навчання.

Тим часом в Україні до 31 жовтня триває адаптивний карантин, що передбачає поділ всіх регіонів на чотири зони: залежно від епідемічної ситуації в регіоні встановлюється “зелений”, “жовтий”, “помаранчевий” або “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. (Переглянути карту із зонами можна тут.)

З 14 вересня в Житомирській області “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки було встановлено в м.Бердичів, м.Коростень та у Бердичівському, Житомирському, Коростенському, Лугинському, Овруцькому, Попільнянському районах області.  “Жовтий” рівень було прийнято рішення встановити в м.Житомир, м.Малин та у Коростишівському, Любарському, Пулинському, Романівському, Хорошівському та Чуднівському районах Житомирської області. З 21 вересня зони карантину оновлені: місто Коростень, Лугинський та Овруцький райони області - “помаранчевий” рівень епідемічної небезпеки; міста Житомир, Бердичев, Малин та Новоград-Волинський, Баранівський, Бердичівський, Ємільчинський, Житомирський, Коростенський, Коростишівський, Любарський, Попільнянський, Пулинський, Романівський, Ружинський, Хорошівський, Черняхівський та Чуднівський райони Житомирської області - "жовта" зона.

  В Олевському  районі встановлений “зелений” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, що передбачає заборону:

-перебування в громадських будівлях і спорудах, громадському транспорті без надітих засобів індивідуального захисту;

- проведення масових заходів не більше 1 людини на 5 м2;

- перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць та з використанням засобів індивідуального захисту.

         Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  вкотре звертається до органів місцевої влади, до керівників та працівників державних установ, до суб’єктів господарювання та громадян дотримуватись карантинних вимог.

Тільки дотримання вимог дасть можливість у звичному режимі відвідувати дітям садочки, школи, працювати громадському транспорту, надавати послуги з громадського харчування тощо, а головне - зберегти здоров’я собі та своїм близьким.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *