Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Інформація на 31 березня про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні та Житомирській області

За даними Центру громадського здоров’я, станом  на 10 годину 31 березня в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 13 летальних (2 за минулу добу), 8 пацієнтів одужало. За добу було підтверджено 69 нових випадків.

На Житомирщині за минулу добу нових випадків захворювання на вірус COVID-19 не зареєстровано. Про це повідомляє ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Всього за добу надійшло 1 термінове повідомлення на підозру COVID-19 у хворої особи з міста Малин.

Станом на 9 годину 31 березня в області залишається зареєстровано 5 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: 2 випадки в м. Радомишль, 1 випадок в м.Житомирі, по 1 випадку в Бердичівському та Малинському районах.

Нагадаємо, що з 25 березня на всій території України запроваджено режим надзвичайної ситуації та подовжено карантин до 24 квітня.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *