Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Ситуація з COVID-19 погіршується щоденно!!!

Кількість захворювань на COVID-19 зростає, і це відбувається у всіх країнах Європи. Наприклад, у Франції, Німеччині та Італії кількість захворювань сягає понад 40 тисяч за добу.  Відсьогодні в Україні новий антирекорд 9850 випадків коронавірусної хвороби (з них дітей - 369, медпрацівників - 514).

В Житомирській області за весь час пандемії зареєстровано 16598 лабораторно підтверджених випадків захворювання.


Згідно з постановою Кабміну від 22.07.2020 № 641 в Україні, залежно від епідемічної ситуації в регіоні чи окремих його частинах, визначають «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Нагадаємо, що з 2 листопада до червоної зони потрапили м. Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Малин, Коростенський, Лугинський, Ємільчинський, Овруцький та ряд інших районів області (Переглянути карту із зонами можна тут.). Перехід до червоної зони означає: 

- заборона роботи навчальних закладів, 

- заборона  громадського транспорту,

- заборона роботи закладів культури,

- заборона діяльності кафе та інших розважальних закладів.

Статистичні показники свідчать про стрімке поширення захворювання  та для того, щоб медична  система була здатна надавати допомогу Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області просить всіх громадян ставитися до епідемії серйозно та дотримуватися протиепідемічних правил: носити маску, тримати соціальну дистанцію, уникати місць масового скупчення людей та  користуватися антисептиком .

З метою зменшення циркуляції збудника в колективах, при появі симптомів ГРВІ у працівників або членів його сім’ї – варто негайно вжити заходів щодо самоізоляції та зателефонувати до сімейного лікаря.
Бережіть себе та своїх близьких!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *