Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва !

 

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну!

Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. 

Невловимою невидимою силою ваша робота єднає всіх нас, допомагає зберегти індивідуальність. Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, любов та красу, примножує культурну спадщину нашої громади.

Сподіваємось і віримо, що це свято подарує вам душевну злагоду, натхнення в роботі заради утвердження на землі ідеалів Добра, Любові і Краси! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним і дарує нові життєві перемоги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

З повагою,

секретар Радовельської сільської ради

Жуковець В.О.

 

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *