Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Інформація щодо ситуації з коронавірусом на Житомирщині станом на 24 березня: нових випадків захворювання не виявлено

Станом на 9 годину 24 березня в області залишаються зареєстрованими 2 лабораторно підтверджених випадки COVID-19: летальний випадок у жительки м. Радомишль та у житомирянина, який перебуває на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні КУ «Лікарня №1» м. Житомир.

Як повідомляє ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», за минулу добу досліджувався матеріал з підозрою на захворювання COVID-19 від 5-ти хворих: по 2 випадки з м. Бердичів та м. Житомир, 1 випадок Коростень. За результатами досліджень небезпечного вірусу не виявлено. Наразі біологічного матеріалу від хворих з підозрою на захворювання у вірусологічній лабораторії немає.

Усього за період моніторингу за станом захворюваності на COVID-19 з 29 січня по 24 березня надійшов матеріал з підозрою на захворювання коронавірусом від 25 хворих: Радомишльський - 1, Ємільчинський - 2, Хорошівський - 1, Андрушівський - 3, Бердичівский - 4, Новоград-Волинський-1, Народицький-2, Брусилівський -2, Коростенський1, м. Житомир - 8.

ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України» працює в умовах карантину та підвищеної готовності: створені мобільні групи, відбувається чергування фахівців в позаробочий час та у вихідні дні. Протиепідемічні заходи у вогнищах інфекції тривають.

Зазначимо, аби вберегти себе та своїх рідних і близьких від захворювання на коронавірус, необхідно суворо дотримуватись режиму самоізоляції та загальних правил гігієни.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *