Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

  1. Інформація  про  мету,  склад   та   зміст   містобудівної документації:

Детальний план території – містобудівна документація, що визначає планувальну організацію та розвиток території. Детальний план у межах населеного пункту уточнює положення генерального плану населеного пункту та визначає планувальну організацію та розвиток частини території.

Детальний план розробляється з метою визначення планувальної організації та функціонального призначення, просторової композиції та параметрів забудови, а також ландшафтної організації кварталу, мікрорайону, іншої частини території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції.

Детальний план території визначає:

-              принципи планувально-просторової організації забудови;

-              червоні лінії та лінії регулювання забудови

-              функціональне призначення, режим та параметри забудови однієї, чи декількох земельних ділянок, розподіл територій згідно з будівельними нормами, державними стандартами та правилами;

-              містобудівні умови та обмеження;

-              черговість та обсяги інженерного підготовлення території;

-              систему інженерних мереж;

-              порядок організації транспортного та пішохідного руху;

-              порядок комплексного благоустрою та озеленення.

Мета розроблення детального плану - уточнити положення генерального плану с. Радовель в центральній частині з врахуванням даних державного земельного кадастру і визначити планувальну організацію та розвиток території для розміщення і реконструкції громадських будівель, об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури, параметри забудови, згідно з врахуванням перспективних напрямів розвитку громади села у вигляді наданої пропозиції першочергової та перспективної забудови на 2018-2023 р.р.

Детальним планом передбачається передбачити розташування будівель та споруд

- амбулаторія з денним стаціонаром і приміщеннями для проживання медичного персоналу, для розміщення машин медичної допомоги, персоналу і техніки центру безпеки;

- загальноосвітня школа I-III ступенів (реконструкція);

- будинок для тимчасового проживання залучених працівників і спеціалістів/фахівців, медичних працівників, працівників освіти, культури і спорту, консультантів з ведення бізнесу;

- поле для мініфутболу зі штучним покриттям.

                Містобудівну документація виконується в такому складі:

Текстові матеріали: пояснювальна записка; додатки (вихідні дані).

Графічні матеріали: схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту;

опорний план, поєднаний з планом існуючого використання території та схемою існуючих планувальних обмежень; проектний план, поєднаний зі схемою прогнозованих планувальних обмежень, з планом червоних ліній та кресленням поперечних профілів вулиць;

схема організації руху транспорту; схема інженерного підготовлення території та вертикального планування; схема інженерних мереж, споруд і використання підземного простору.

2. основні техніко-економічні показники, зокрема графічні матеріали, що відображають зміст містобудівної документації: Графічні матеріали додаються.

3. Відомості    про    замовника   та   розробника   проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення:

Замовник - ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РАДОВЕЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОЛЕВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Розробник  проекту містобудівної документації - ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО „УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА „УКРНДПІЦИВІЛЬБУД”.

Підстава -  Рішення РАДОВЕЛЬСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ОЛЕВСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ XX IX сесії VII скликання від 29.12.2017 року № 3 «Про розроблення детального плану території».

4. Інформація про місце  і  строки  ознайомлення  з  проектом містобудівної документації - приміщення Радовельської сільської ради, село Радовель Олевського району Житомирської області, Київська, 1, строк на ознайомлення 30 днів від дня повідомлення .

5. Інформація    про    посадову   особу   органу   місцевого самоврядування, відповідальну за організацію розгляду пропозицій - Якубчук Валентина Петрівна, землевпорядник.

6. Відомості про строк подання і  строк  завершення  розгляду пропозицій     - подання пропозицій для подальшого їх врахування в матеріалах ДПТ просимо надсилати до виконавчого комітету Радовельської сільської ради від дня повідомлення та протягом 30-ти днів.

Громадські слухання відбудуться 04 грудня 2018 року о 12.00 год. в приміщенні Радовельської сільської ради за адресою: село Радовель Олевського району Житомирської області, Київська, 1.

Реєстрація пропозицій проводиться у приміщенні Радовельської сільської ради, село Радовель Олевського району Житомирської області, Київська, 1.

7. Інформація  стосовно  запланованих  інформаційних  заходів (презентація,   прилюдне   експонування,   телевізійні   програми, публічні конференції тощо) - на громадських обговореннях буде представлено документацію, яка власне і буде презентацією містобудівної документації. Експонування, телевізійні програми та публічні конференції не проводяться.

 

За наступним посиланням Ви можете наглядно ознайомитись з детальним планом:

Детальний план території центральної частини с.Радовель

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *