Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Під час адаптивного карантину пам’ятайте про дотримання правил гігієни!

 

Карантинні заходи, запроваджені в Україні через коронавірусну хворобу COVID-19,  продовжені до 22 червня. При цьому діє адаптивний карантин, тобто обмежувальні заходи поступово пом’якшуються у залежності від епідемічної ситуації в кожному регіоні.  

Станом на ранок 4 червня у Житомирській області зріс рівень захворюваності і область стала 9 регіоном в Україні, який не готовий до ІІ етапу послаблення карантину.   2 червня у Житомирській області було зареєстровано 34 нових лабораторно підтверджених випадки коронавірусної хвороби COVID-19 , а  станом на 4 червня –  вже 53 випадки.  

        Значне зростання захворюваності спричинене спалахом коронавірсу серед працівники відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради, де за добу діагностували 14 нових випадків COVID-19 (за даними Житомир.info) .

Аби запобігти захворюванню на коронавірусну інфекцію, обов’язково дотримуйтеся основних правил:

  • регулярно дезінфікуйте руки; 
  • носіть захисну маску у громадських місцях;
  • дотримуйтеся соціальної дистанції.

 2 червня 2020 р. у журналі «The Lancet» було опубліковано результати метааналізу ефективності найпоширеніших заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19. Зокрема, цей метааналіз позиціонується як перший огляд доказів ефективності фізичного дистанціювання, використання масок для обличчя та окулярів з метою захисту очей щодо запобігання поширенню COVID-19 та інших респіраторних захворювань як серед загальної популяції, так і серед медичних працівників.

Відповідно до результатів досліджень, було показано, що збільшення фізичної дистанції між людьми значно знижує ризик передачі інфекції, та що респіратори N95, особливо для медичних працівників, ефективніші, ніж інші захисні засоби для обличчя. Фізична відстань принаймні 1 м або близько того демонструє великий захисний ефект, але дистанціювання на 2 м ще ефективніше.

 Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *