Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ СЕЛА РАДОВЕЛЬ!

А ТАКОЖ ПОТЕНЦІЙНІ ІНВЕСТОРИ!

Повідомляємо про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку документу державного планування «Генерального плану території с. Радовель Олевського району Житомирської області»

Процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 9 та ст.12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту стратегічної екологічної оцінки проекту державного планування починається з дня оприлюднення такої заяви в засобах масової інформації з 4 вересня 2020 року.

Строк громадського обговорення встановлюється замовником і не може становити менше як 30 (тридцять) днів з дня даної публікації.

Ознайомитись із звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщенні сільської ради. У визначений термін просимо залишити ваші зауваження та пропозиції для подальшого їх врахування.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

За організацію розгляду пропозицій відповідальна т.з.п. голови Радовельської сільської ради  – Жуковець Валентина Олександрівна.

Пропозиції до проекту містобудівної документації приймаються в адмінбудівлю сільської ради за адресою: 11025, Житомирська область, Олевський район, село Радовель, вул. Київська 1, тел.: 04135-96431, 097-732-18-42.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *