Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Уряд продовжив дію адаптивного карантину до 31 липня

Через зростання кількості хворих Кабінет Міністрів України подовжив дію карантинних обмежень до 31 липня 2020 року. 

«Ми продовжуємо дію адаптивного карантину до 31 липня цього року. Також сьогодні за засіданні уряду ми розглянемо запропонований МОЗ оновлений підхід до адаптивного карантину, який передбачає наступне: якщо в тому чи іншому регіоні погіршуються такі ознаки, як завантаженість ліжок у закладах охорони здоров'я, коефіцієнт виявлення випадків інфікування, показник динаміки зростання випадків інфікування, то регіональними комісіями ТЕБ та НС приймаються рішення щодо посилення карантинних заходів з урахуванням подання відповідного головного санітарного лікаря того чи іншого регіону.», - сказав Шмигаль на засіданні Уряду 17 червня.


Міністри також за пропозицією Міністерства економіки ухвалять постанову щодо зміни графіку початку робочого дня в окремих галузях. 

 "Щодо зміни графіків роботи, то це робиться, щоби розтягнути в часі години пік, коли маси людей в один час рухаються на роботу і завантажують громадський транспорт. Таким шляхом рухалися деякі країни Європи, в Україні також години початку роботи тепер будуть розтягнуті від 8 до 10 ранку і пізніших годин», - пояснив Денис Шмигаль.

Також, за його словами, Уряд на засіданні чітко фіксує ті заборони, які діють впродовж карантину. Наприклад, вимога ходити у масці у приміщеннях, або обмеження щодо кількості пасажирів у транспорті.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *