Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Радовельська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04343620) був реорганізований і увійшов до складу Олевської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Ситуація з COVID-19 погіршується щоденно!

              Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що в середу, 28 жовтня, по Україні зафіксували 7474 нових випадків зараження. Загальна кількість хворих на COVID-19 налічує 363075 осіб, з них 6755 померли через ускладнення, спровоковані коронавірусною хворобою.  За інформацією ДУ «Житомирський лабораторний центр» 28 жовтня (за попередню добу станом на 18.00 27.10.2020р.) в Житомирській області зареєстровано 276 нових лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції.

              Відповідно до  встановленого рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2020року № 37 на території Коростенського, Лугинського, Любарського, Черняхівського, Чуднівського районів Житомирської області визначений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, всі інші райони області, в тому числі Олевський, віднесені до «помаранчевої» зони (детальніше на сайті житомиської ода).

              У зв’язку зі значним погіршенням епідемічної ситуації, Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області просить всіх громадян бути максимально відповідальними та дотримуватися простих правил: носити маску, тримати соціальну дистанцію, користуватися антисептиком.
Бережіть себе та своїх близьких!

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *